A black microphone with a black background A black microphone with a black background

Kraantje Pappie en zijn vriendin: een lang en gelukkig leven

Hé, Little Craney, hoe gaat het nu?
‘k Heb je al een poos niet gezien in de stad, mijn jong
En opeens is het: “Hoe gaan de zaken nu?
Ik heb je gezegd, je bent de trots van de stad, mijn jong

Bron: uit Lil’ Craney (2018), door Kraantje Pappie

Grote kans dat jij precies het juiste deuntje bij deze tekst in je hoofd hebt. Het is een geweldige tekst en een aanstekelijk liedje. Zoals je wel meer van Kraantje Pappie’s hits kan omschrijven, trouwens. Lees in deze blog over de rapper, zijn gezin, vriendin en meer! Geniet ervan.

Wie is Kraantje Pappie?

Kraantje Pappie, wiens echte naam Alex van der Zouwen is, is een Nederlandse artiest en rapper die bekend staat om zijn energieke stijl en unieke benadering van hiphop. Hij gained populariteit in de Nederlandse muziekscene met hits zoals “Handen omhoog” en “Weekend“. Zijn muziek kenmerkt zich vaak door pakkende melodieën en aanstekelijke teksten die blijven hangen. Kraantje Pappie heeft ook samengewerkt met verschillende andere artiesten en blijft een invloedrijke figuur in de Nederlandse muziekwereld.

Anno 2024 maakt Kraantje Pappie nog steeds muziek, dus volg ‘m eens op de socials om te kijken wat hij allemaal doet, zouden we zeggen.

Vriendin en gezin

Het is leuk om e zien dat Van der Zouwen ook af en toe iets deelt over zijn privéleven. Zo weten we dat hij al jarenlang samen is met dezelfde vriendin. Haar naam is Sarah en met haar heeft Van der Zouwen inmiddels al twee kindjes op de wereld gezet.

De jongste van het stel is Marly Chloé, haar grote zus werd een aantal jaar eerder geboren en heeft de naam Maeve Celine gekregen. Twee keer een M.C. dus, erg grappig, haha!

We wensen de hele bubs nog veel geluk toe en zijn nieuwsgierig naar wat de toekomst hen zal brengen. Wat we begrepen van verschillende bronnen is dat het gezinnetje is gehuisvest in Assen, waar ze hopelijk in rust kunnen opgroeien.

Keerzijde van beroemd zijn

Want, zo blijkt, Kraantje Pappie kan al lang niet meer anoniem over straat. De keerzijde van beroemd zijn omvat dan ook vaak vaak verlies van privacy. Daarnaast kunnen relaties onder druk komen te staan door publieke belangstelling en geruchten. Daarnaast is er de constante druk om te presteren en de angst om niet aan verwachtingen te voldoen, wat kan leiden tot stress en burn-out. Beroemdheid kan eveneens een gevoel van isolatie met zich meebrengen, omdat het moeilijk kan zijn om oprechte verbindingen te maken. Maar goed, volgens ons heeft Van der Zouwen genoeg naasten om zich heen, dus dat zal wel goed komen.

We hopen dat je in deze blog antwoord op de vragen hebt gekregen die je had. Zo niet, dan kan je nog altijd een verzoek insturen tot meer informatie!